WearColour

WearColour Zest Mellanlager 2019

Wear.

Colour Zest Mellanlager 2019 Wear.

Colour Zest Mellanlager 2019 är en mångsidig jacka och mellanlager, som du kan använda i många olika avseende. Den åtsittande och komfortabla jackan är perfekt som isolerande lager under din skaljacka till de kallaste dagarna på berget. Se vårt stora urval av Wear.

Colour här Den stilrena looken, läckra passformen och den vattenavvisande DWR finishen gör att mellanlagret också kan användas som vardagsjacka på hemmaplan när det är kallt. Den har flera rymliga fickor och sträckpaneler för full rörelsefrihet. Ett mångsidigt mellanlager, som vi garanterar att du kommer att använda mer än du förväntar dig.

Läs mer hos Black Snow
Sponsrad länk

Köp hos Black Snow

  Finns i lager
1 429 kr
Sponsrad länk
Om Black Snow

Blacksnow är kanske Nordens bästa butik för entusiaster inom skidåkning, snowboard och MTB online. Vi som grundade Blacksnow har alla en stort passion för actionsport - både sommar och vinter. Blacksnow grundade vi då vi tycker att man oavsett vart man bor i Nordens ska kunna köpa den bästa utrustningen från en Nordisk butik.

Kvalitet är A och O för oss! Därför jobbar vi enbart med produkter som vi verkligen kan gå i god för. Vi kör bara med den bästa utrustningen och tycker att det är även du värd.

Liknande utrustning

Frågor och svar

hEJ
är det dött här? är någon inne här mer?
tältning
vad brukar ni ha med er när ni tältar? :)
hej
vad är eran favoritfågel?
Bagagetransport cykling Alperna?
Är det någon som vet om det finns någon bagagetransport mellan hotell/orter i Alperna som det också går att cykla mellan?
Vilken är egentligen högst, nordtoppen eller sydtoppen på Kebnekaise?
Ställ en fråga

Topplistan

  1. josef 11 016 p
  2. tjenakalle1 1 301 p
  3. max 1 102 p
  4. anders 1 000 p
  5. anki-linnea 1 000 p
  6. charlie 1 000 p
  7. viktor.5220 1 000 p
  8. emma-atterstrom.2359 1 000 p
  9. klas.1345 1 p
Topplistan