WearColour

WearColour Tilt Skidbyxor 2019

Wear.

Colour Tilt Skidbyxor 2019 Wear.

Colour Tilt Skidbyxor 2019 är dina bästa varje-dag-byxor, transformerade till skidbyxor. Tilt byxorna är riktigt stilrena och simpelt gjorda. Byxornas 2-lagers membran har bra vattenavvisande och ventilerande egenskaper. Normal passform, vilket ger full rörelsefrihet. Se vårt stora urval av Wear.

Colour här De är väldigt hållbara och skyddande eftersom sömmarna är tejpade. Även byxbenen är förstärkta, så att dina skidor inte skär upp dem. När det är varmt kan du öppna ventilationen som finns mellan benen. På så vis kan du alltid kontrollera temperaturen, så att den är perfekt för dig.

Läs mer hos Black Snow
Sponsrad länk

Köp hos Black Snow

  Finns i lager
1 689 kr
Sponsrad länk
Om Black Snow

Blacksnow är kanske Nordens bästa butik för entusiaster inom skidåkning, snowboard och MTB online. Vi som grundade Blacksnow har alla en stort passion för actionsport - både sommar och vinter. Blacksnow grundade vi då vi tycker att man oavsett vart man bor i Nordens ska kunna köpa den bästa utrustningen från en Nordisk butik.

Kvalitet är A och O för oss! Därför jobbar vi enbart med produkter som vi verkligen kan gå i god för. Vi kör bara med den bästa utrustningen och tycker att det är även du värd.

Liknande utrustning

Frågor och svar

hEJ
är det dött här? är någon inne här mer?
tältning
vad brukar ni ha med er när ni tältar? :)
hej
vad är eran favoritfågel?
Bagagetransport cykling Alperna?
Är det någon som vet om det finns någon bagagetransport mellan hotell/orter i Alperna som det också går att cykla mellan?
Vilken är egentligen högst, nordtoppen eller sydtoppen på Kebnekaise?
Ställ en fråga

Topplistan

  1. josef 11 016 p
  2. tjenakalle1 1 301 p
  3. max 1 102 p
  4. anders 1 000 p
  5. anki-linnea 1 000 p
  6. charlie 1 000 p
  7. viktor.5220 1 000 p
  8. emma-atterstrom.2359 1 000 p
  9. klas.1345 1 p
Topplistan