WearColour

WearColour Sharp Skidbyxor 2019

Wear.

Colour Sharp Skidbyxor 2019 Wear.

Colour Sharp Skidbyxor 2019 är ett par simpla skidbyxor som är väldigt funktionella. Byxans 2-lagers membran är vattentätt och effektivt ventilerande. Det lätta fodret håller dig varm under kalla dagar på berget. Byxorna har en normal passform, som gör att de sitter coolt på kroppen och har full rörelsefrihet. Se vårt stora urval av Wear.

Colour här På innersidan av låren kan du öppna för ventilationen för att justera temperaturen. Midjan kan ställas in så att den passar just dig. Med Sharp skidbyxor får du riktigt mycket för pengarna.

Läs mer hos Black Snow
Sponsrad länk

Köp hos Black Snow

  Finns i lager
1 489 kr
Sponsrad länk
Om Black Snow

Blacksnow är kanske Nordens bästa butik för entusiaster inom skidåkning, snowboard och MTB online. Vi som grundade Blacksnow har alla en stort passion för actionsport - både sommar och vinter. Blacksnow grundade vi då vi tycker att man oavsett vart man bor i Nordens ska kunna köpa den bästa utrustningen från en Nordisk butik.

Kvalitet är A och O för oss! Därför jobbar vi enbart med produkter som vi verkligen kan gå i god för. Vi kör bara med den bästa utrustningen och tycker att det är även du värd.

Liknande utrustning

Frågor och svar

hEJ
är det dött här? är någon inne här mer?
tältning
vad brukar ni ha med er när ni tältar? :)
hej
vad är eran favoritfågel?
Bagagetransport cykling Alperna?
Är det någon som vet om det finns någon bagagetransport mellan hotell/orter i Alperna som det också går att cykla mellan?
Vilken är egentligen högst, nordtoppen eller sydtoppen på Kebnekaise?
Ställ en fråga

Topplistan

  1. josef 11 016 p
  2. tjenakalle1 1 301 p
  3. max 1 102 p
  4. anders 1 000 p
  5. anki-linnea 1 000 p
  6. charlie 1 000 p
  7. viktor.5220 1 000 p
  8. emma-atterstrom.2359 1 000 p
  9. klas.1345 1 p
Topplistan