WearColour

WearColour Flight Skidbyxor 2019

Wear.

Colour Flight Skidbyxor 2019 Wear.

Colour Flight Skidbyxor 2019 har effektivt vattenavvisande och ventilerande egenskaper. Byxornas lätta foder ger bra extra värme, utan att kompromissa med funktionaliteten. Deras standard passform ger full rörelsefrihet i alla situationer på berget. Innerlåren har integrerade vattenavvisande blixtlås, som ger bra ventilation när det är varmt. Modellen är 184 cm / 78 kg och använder storlek Medium på bilden Vristskydden nedtill på byxorna kan stängas igen ordentligt kring pjäxorna och gör att du inte får snö i pjäxorna. Utöver det är alla sömmar tejpade för extra hållbarhet. Med Flight skidbyxorna får du ett par supercoola, slitstarka och hållbara skidbyxor till ett kanon pris. Se vårt urval av Wear.

Colour här

Läs mer hos Black Snow
Sponsrad länk

Köp hos Black Snow

  Finns i lager
1 559 kr
Sponsrad länk
Om Black Snow

Blacksnow är kanske Nordens bästa butik för entusiaster inom skidåkning, snowboard och MTB online. Vi som grundade Blacksnow har alla en stort passion för actionsport - både sommar och vinter. Blacksnow grundade vi då vi tycker att man oavsett vart man bor i Nordens ska kunna köpa den bästa utrustningen från en Nordisk butik.

Kvalitet är A och O för oss! Därför jobbar vi enbart med produkter som vi verkligen kan gå i god för. Vi kör bara med den bästa utrustningen och tycker att det är även du värd.

Liknande utrustning

Frågor och svar

hEJ
är det dött här? är någon inne här mer?
tältning
vad brukar ni ha med er när ni tältar? :)
hej
vad är eran favoritfågel?
Bagagetransport cykling Alperna?
Är det någon som vet om det finns någon bagagetransport mellan hotell/orter i Alperna som det också går att cykla mellan?
Vilken är egentligen högst, nordtoppen eller sydtoppen på Kebnekaise?
Ställ en fråga

Topplistan

  1. josef 11 016 p
  2. tjenakalle1 1 301 p
  3. max 1 102 p
  4. anders 1 000 p
  5. anki-linnea 1 000 p
  6. charlie 1 000 p
  7. viktor.5220 1 000 p
  8. emma-atterstrom.2359 1 000 p
  9. klas.1345 1 p
Topplistan