Purepower

Sportdryck PurePower Pure Recovery 50 g bär/citrus 12-pack

Smakrika Pure.

Power Recovery Drink är speciellt framtagen för att optimera kroppens viktiga återhämtning. Den har en god aminosyraprofil med lätt absorberbara kolhydrater i form av maltodextrin och fruktos, så att kroppen är försedd med erforderlig mängd energi för att omvandla protein. Pulvret blandas (skakas försiktigt) med vanligt vatten och är främst avsett att intas direkt efter träning, helt perfekt för att maximera din återhämtning efter träningen. 

Lite mer om återhämtning efter träning:

Efter träning ska kroppen återhämta sig, det vill säga bygga muskelfibrer från alla tillgänliga depåer och därför är det extra viktigt att kroppen då får rätt typ av beståndsdelar.

I återhämtningsprocessen bryter kroppen ner protein till aminosyror, vilket används för att återuppbygga muskler. Fibrer och protein spelar därför en mycket viktig roll under återhämtningen. Poängen är att vid nedbrytning av det protein som används som energi, om det är den enda näringskällan, så kommer kroppen att behöva arbeta mer för att omvandla proteinet om det inte fylls på under vägen. Detta kan resultera i mindre effektiv återhämtning eftersom man riskerar att kroppen inte har tillgång till den nödvändiga mängden protein för omvandling, för att den redan har gått åt. 

En effektiv återhämtningsprodukt bör därför innehålla en del lätt absorberbara kolhydrater, så att kroppen är försedd med erforderlig mängd energi för att omvandla protein. Så genom att konsumera protein i kombination med kolhydrater ser du till att de aminosyror som finns kan påbörja återhämtningen så fort träningen är avslutad, eller alternativt när du kliver ner från podiet efter ytterligare en skön en etappseger.

Innehåll och Näringsinformation - Bär/Citrus

Innehåller: Maltodextrin, vassleproteinkoncentrat , fruktos, vassleproteinisolat (härledd från mjölk), surhetsreglerande medel: citronsyra, antioxidant: dikaliumfosfat, smakämnen , färgämnen, rödbeta, riboflavin och betakaroten, vegetabilisk olja, sötningsmedel, sukralos och acesulfam kalium, emulgeringsmedel: sojabönlecitiner. OBS! Kan innehålla spår av gluten och ägg.

Näringsinnehåll per 100 gram:

  • Energi: 1640 KJ/390 kcal
  • Protein: 27,0 g
  • Kolhydrater (varav sockerarter) : 64,0 g (35,0 g)
  • Fett (varav mättade fettsyror): 2,5 g (1,5 g)
  • Fiber: 0,0 g
  • Salt: 0,19 g

Läs mer hos Cykelkraft
Sponsrad länk

Köp hos Cykelkraft

  Finns i lager
Kontrollera pris
Sponsrad länk
Om Cykelkraft

Sveriges största cykelbutik med brett sortiment av cyklar, kläder, tillbehör och reservdelar för din cykel och moped. Sedan 1994.

Vi levererar snabba leveranser inom 1-2 dagar, bra priser, stort sortiment och är certifierade i Trygg e-handel.

Passionerad & cykelkunnig kundservice som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips för ditt köp.

Vi har unika cykelförsäkringar i branschen och en förstklassig service. Du får poäng på allt du handlar.

Liknande utrustning