Purepower

Sportdryck PurePower Carbo Race 3 kg Citrus

Klassiska Pure.

Power Carbo Race är perfket för dig som vill få lite extra energi i samband med utövandet av din favoritsport. Energidryck i smidig pulverform som är lämplig för uppblandning med vatten, men som kan tillsättas till de flesta typer av livsmedel och drycker - både kalla som varma. 

Fyller du på med Carbo Race så ser till att du minimerar risken drabbas av både vätskeförlust och andra tillstånd som har negativ inverkan på din prestanda. Den här klassiska energidrycken är lämplig för både cyklister, triathleter, löpare, simmare eller andra utövare som håller på med någon form av uthållighetssport.

Drycken skakas lätt tillsammans med t ex vanligt vatten och konsumeras med fördel både före och under fysisk aktivitet. Drick före tävling eller träning för att skapa en god vätskebalans och fyll sedan på med mera dryck för att upprätthålla rätt vätskebalans. I slutändan handlar det med andra ord om att bibehålla vätskebalansen och detta hjälper Carbo Race till med. 

Innehåll och Näringsinformation - Citrus

Innehåller: 49% maltodextrin, 45% fruktosyra, citronsyra, surhetsregulator: dikaliumfosfat, arom, färgämnen: riboflavin och beta-karoten och vegetabilisk olja. OBS! Kan innehålla spår av laktos, gluten, soja, ägg och mjölkprotein.

Näringsinnehåll per 100 gram:

  • Energi: 1641 KJ/386 kcal
  • Protein: 0,0 g
  • Kolhydrater (varav sockerarter) : 93,0 g (49,0 g)
  • Fett: 0,0 g
  • Fiber: 0,0 g
  • Salt: 0,01 g

Läs mer hos Cykelkraft
Sponsrad länk

Köp hos Cykelkraft

  Finns i lager
Kontrollera pris
Sponsrad länk
Om Cykelkraft

Sveriges största cykelbutik med brett sortiment av cyklar, kläder, tillbehör och reservdelar för din cykel och moped. Sedan 1994.

Vi levererar snabba leveranser inom 1-2 dagar, bra priser, stort sortiment och är certifierade i Trygg e-handel.

Passionerad & cykelkunnig kundservice som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips för ditt köp.

Vi har unika cykelförsäkringar i branschen och en förstklassig service. Du får poäng på allt du handlar.

Liknande utrustning