Armada

Armada Cassie Overall Skidbyxor

Armada Cassie Overall skidbyxor är skidbyxor som vi aldrig har sett för ut. Armada har tillåtit sig att bli inspirerade gatumode och gjort ett par byxor som enkelt kan förväxlas med ett par overall brallor. Förutom att de ser coola ut kan du också vara säker på att de alltid sitter perfekt. Byxorna har en regular fit som ger bra med rörelsefrihet. De är tillverkade i slitstarka material, förstärkta vid öppningar och 100 % förseglade sömmar gör att du är garanterad att kvaliteten är 100 %. Cassie Overall Skidbyxor är perfekta när du vill sticka ut i mängden!

Läs mer hos Black Snow
Sponsrad länk

Köp hos Black Snow

  Finns i lager
2 579 kr
Sponsrad länk
Om Black Snow

Blacksnow är kanske Nordens bästa butik för entusiaster inom skidåkning, snowboard och MTB online. Vi som grundade Blacksnow har alla en stort passion för actionsport - både sommar och vinter. Blacksnow grundade vi då vi tycker att man oavsett vart man bor i Nordens ska kunna köpa den bästa utrustningen från en Nordisk butik.

Kvalitet är A och O för oss! Därför jobbar vi enbart med produkter som vi verkligen kan gå i god för. Vi kör bara med den bästa utrustningen och tycker att det är även du värd.

Liknande utrustning

Frågor och svar

hEJ
är det dött här? är någon inne här mer?
tältning
vad brukar ni ha med er när ni tältar? :)
hej
vad är eran favoritfågel?
Bagagetransport cykling Alperna?
Är det någon som vet om det finns någon bagagetransport mellan hotell/orter i Alperna som det också går att cykla mellan?
Vilken är egentligen högst, nordtoppen eller sydtoppen på Kebnekaise?
Ställ en fråga

Topplistan

  1. josef 11 016 p
  2. tjenakalle1 1 301 p
  3. max 1 102 p
  4. anders 1 000 p
  5. anki-linnea 1 000 p
  6. charlie 1 000 p
  7. viktor.5220 1 000 p
  8. emma-atterstrom.2359 1 000 p
  9. klas.1345 1 p
Topplistan