Silva

Silva Trekking Poles Aluminum

645 kr
I lager    Sponsrad länk

Silva vandringsstavar Trekking Poles Aluminium är tillverkad i högkvalitativ aluminium med tåliga och bekväma handtag i skumgummi. Stavarna i materialet 7075 aluminium kommer att hålla under lång tid och vara ett skönt stöd för din kropp även när du vandrar riktigt långt.

Du kan justera längden på stavarna upp till 140 cm tack vare det enkla twistlock-låset i aluminium. Stavarna går att skjuta ihop i tre delar så att du kan förvara dem i ryggsäcken eller fästa utanpå ryggsäcken när de inte används.

Dessa vandringsstavar med extra långt handtag i tåligt skumgummi är smidiga att använda när du snabbt vill byta grepp stavar eller vandrar i brant terräng. Handledsremmen är mjuk och enkel att justera så att stavarna är sköna att hålla i även när du vandrar under långa dagar.

Vandrar du även på vintern? Dessa vandringsstavar inkluderar avtagbara trugor som kan fästas på stavspetsarna och gummifötter som dämpar skönt på hårda underlag. Spetsarna i tungsten är konkava så att de ger dig bättre grepp på stigar och i terräng. Trugor och gummifötter går också att köpa separat till alla våra stavar.

Förvara dina stavar i påsen som ingår i ditt köp. Då kommer vandringsstavarna alltid att vara redo för vandring, för det finns alltid mer att upptäcka.

Silva Trekking Poles Aluminum finns i kategorin Utrustning - Gå- & Vandringsstavar. Silva är ett av våra märken som säljs direkt av Outdoorexperten.

Läs mer…