BKK

BKK Solid Ring 51, 18 st/pkt #4

79 kr
I lager    Sponsrad länk

BKK Solid Ring 51 är högklassiga ringar tillverkade i rostfritt stål. De lämpar sig alltså även för saltvattenbruk. Ringarna är kemikaliskt polerade, vilket förebygger slitning av linan effektivt. Solid Ring är som namnet anger solida ringar och därför ytterst starka. Draghållfastheten är otrolig även i de minsta ringarna!

• Smitt rostfritt stål
• Linvänlig design minskar slitningen på linanbr>
BKK fick sin början i Poyang i Kina år 1856. Familjen Zhans 16-åriga son tillverkade då BKK:s första krok för att hjälpa de lokala fiskarna att få mer fisk. I dag har BKK en fabrik som sysselsätter cirka 600 anställda samt kontor i Japan och Shanghai. Passionen för fiske driver BKK till ekologisk produktutveckling och tusentals fiskare jorden runt litar på den passionen!

Från och med 1957 har det japanska priset Good Design Award beviljats för de mest innovativa designerna i olika branscher. BKK är det första varumärket inom fiske som beviljats priset.

BKK Solid Ring 51, 18 st/pkt #4 finns i kategorin Fiske - Fisketillbehör - Tafsar, lås och lekare. BKK är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…